Parcul Feroviarilor – Concursul de soluții pentru reabilitarea parcului – 19 octombrie 2017

Sub sloganul „Imaginăm viitorul orașului!”, Primăria Cluj-Napoca a deschis Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) Cluj-Napoca.

Publicul a fost invitat joi, 19 octombrie 2017, de la ora 17.00, la clădirea Casino din Parcul Central, la prima dezbatere organizată în acest cadru, având ca tema Parcul Feroviarilor – Concursul de soluții pentru reabilitarea parcului.

În vara anului 2017, imediat după preluarea Parcului Feroviarilor în domeniul public al municipiului, Primăria Cluj-Napoca a realizat o serie de acţiuni pentru a igieniza și deschide spațiul către cetățeni, sprijinind organizarea de variate evenimente culturale și sociale în parc.

În paralel, Primăria alături de Ordinul Arhitecților din România au ănceput demersurile pentru organizarea unui Concurs de soluții pentru reabilitarea Parcului Feroviarilor.

În cadrul primei dezbateri CIIC, s-a discutat despre etapele necesare pentru modernizarea parcului, acțiunile primăriei, societății civile, idei pentru reamenajarea parcului.

Galerie