Realizare Masterplan și PUZ Zona Sopor, 250 Ha

Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu O.A.R.T – Ordinul Arhitecților din România – filiala Transilvania, vă invită la o dezbatere publică în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) cu privire la realizarea master planului și P.U.Z.-ului pentru zona Sopor din Municipiul Cluj-Napoca, care se întinde pe o suprafață de peste 250 Ha.

Joi, 31 ianuarie, la Casino – Centrul de Cultură Urbană Cluj, ora 17.00, vom discuta despre reglementările urbanistice pentru zona Sopor care vor sta la baza temei de concurs pentru găsirea celei mai bune strategii de urbanizare pentru zona Sopor.

Primăria Cluj-Napoca alături de O.A.R.T – Ordinul Arhitecților din România – filiala Transilvania va lansa un concurs de solutii internațional pentru dezvoltarea noului cartier din Municipiul Cluj-Napoca, care să raspundă solicitărilor actuale ale comunității.

ÎN ATENȚIA PROPRIETARILOR DE TERENURI DIN ZONA SOPOR:
Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția proprietarilor de terenuri din zonă un instrument care le permite să își identifice parcela pe care o au în proprietate. Aplicația poate fi accesată aici:

https://sopor.gisapp.ro/?fbclid=IwAR0Pe0qnsZIhhDL8ulk5sqYtfPyp6fgCgOmYx8YCr2I8ipvXvUM-Ynu3Lig

​Prin intermediul aplicației, până în data de 28 februarie 2019, aceștia sunt invitați să completeze un chestionar prin care pot să formuleze propuneri cu privire la funcțiunile și utilizările pe care le doresc pentru terenurile pe care le au în proprietate.

Toate propunerile vor fi atent analizate de către echipa de proiect.

*Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal*

Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu sediul în Cluj-Napoca, strada Moților, nr. 1-3, utilizează și reproduce materiale foto și video care conțin imaginea publică a participanților la activitățile din cadrul evenimentului „Dezbatere publică – Zona Sopor ”. Aceste materiale sunt păstrate în arhiva instituției pe o perioadă de 10 ani, fiind utilizate exclusiv în vederea promovării imaginii municipiului și a evenimentelor ulterioare în mediul online, mass-media, materiale de promovare digitale și tipărite, prezentări și rapoarte.

Primăria municipiului Cluj-Napoca nu intenționează să prelucreze ulterior datele cu caracter personal provenite din imaginea publică a participanților într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate.

Persoanele care nu doresc ca imaginea lor publică să fie utilizată de către primăria municipiului Cluj-Napoca sunt rugate să ne contacteze la adresa dpo@primariaclujnapoca.ro pentru a șterge/ evita orice posibilă utilizare a acesteia.

Galerie